Nyborg bliver snart en tv- og radioforhandler fattigere. Den 19. marts holder Expert-butikken på hjørnet af Adelgade og Vestervoldgade nemlig sidste åbningsdag. Det bekræfter butikschef Torben Nielsen, hvis egen far åbnede forretningen tilbage i 1975.

- Vi har solgt rigtig mange produkter til folk gennem årene, og jeg har det da skidt med, at vi ikke kan fortsætte. Men vi er nødt til at tjene penge ved at gå på arbejde, og de sidste tre år har Expert-butikken givet underskud. Derfor har jeg valgt at lukke, lyder forklaringen fra Torben Nielsen.

Torben Nielsen driver også byens B&O-forretning, og den giver til gengæld overskud og har gjort det i en årrække. Selv forklarer han det med, at prisen på et B&O-fjernsyn er faldet, og at mærket tilbyder en lang række unikke funktioner.

Samtidig med, at han har været nødt til at opsige tre ansatte i Expert, har han valgt at ansætte en ekstra medarbejder i B&O-butikken fra og med i dag. Det drejer sig om den tidligere leder af Expert i Svendborg, René Christoffersen. Derudover overgår en montør fra Expert-delen til nu at skulle arbejde med B&O, oplyser Torben Nielsen.

I perioden op til lukningen af Expert vil der blive solgt ud af varelageret til nedsatte priser.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.