Evita afbrudt af uvejr


Evita afbrudt af uvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Arrangørerne bag den ellers succesfulde Evita på Nyborg Vold måtte i går aftes se sig nødsaget til at aflyse forestillingen øjeblikkeligt på grund af uvejret, der både inkluderede voldsom regn og kraftige lyn.

Arrangørerne valgte at aflyse forestillingen efter kun to numre - og det var tilsyneladende en god idé. For selvom man med svabere febrilsk forsøgte at få regnvandet fjernet fra scenen, endte flere skuespillere med at falde, fortæller Stiftstidendes egen nyhedsredaktør, Jan Kristensen, der var til stede under forestillingen og som sammen med de andre forventningsfulde publikummer slukøret måtte vende tilbage til bilerne.

For da hovedrolleindehaveren Bjørg Gamst, der spiller Eva Peron, begyndte at få problemer med vand i mikrofonen og deraf følgende lydproblemer, valgte man efter hurtige overvejelser og sandsynligvis af sikkerhedshensyn at aflyse forestillingen.

- Kombinationen af lyd, lys og lyn er aldrig god. Og flere blandt publikum begyndte at føle sig utrygge, fortalte Jan Kristensen i går aftes. Ikke mindst på grund af de store træer, der omgiver voldspilsscenen. Som et plaster på såret fik det tilstedeværende publikum at vide af arrangørerne, at de kunne få byttet deres billetter til Evita en anden aften. Spørgsmålet er nu, om Nyborg Voldspil er nødt til at lave en ekstraforestilling. Vi følger op på den aflyste forestilling i dag på www.fyens.dk.

Evita afbrudt af uvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce