NYBORG: Eva Kristiansen og hendes to døtre føler sig temmelig hjemløse for tiden.

For godt nok går de rundt derhjemme i rækkehuset på Rolf Krakesvænget, men huset er invaderet ikke alene af håndværkere, men også en sværm af tv-folk fra TV 2.

Eva Kristiansen har gennem syv måneder forsøgt at sælge sit hus men uden resultat. Kun en håndfuld mulige købere er kommet forbi, og alle er forsvundet igen uden der kom nogen handel ud af det.

Men nu forsøger TV 2 at gøre noget ved sagerne. Stationen forbereder et nyt boligprogram, der går ud på at finde folk, som ikke kan sælge deres hus, få indretningsarkitekt Liselotte Risell - kendt fra "Roomservice" i TV2 - til at shine det op, og så ellers se, om kunderne derefter bider på. "Helt Solgt" er titlen på den kommende serie, der får Trine Panum Kjeldsen som vært.

- Jeg har haft nogle meget skrappe farver på væggene, og det kan da godt være, at det har jaget nogen væk, siger Eva Kristiansen, der nu nyder husets lyse farver.

- Desuden vil designeren have alle mine bøger frem i lyset og ind i stuen, så der skal findes nogle reoler.

TV-folkene har 15.000 kroner til materialer at trylle med pr. hus. For de penge bliver der også råd til at skifte Eva Kristiansens gulvtæppe i stuen ud med et vinylgulv, der skal ligne træ.

Udsendelserne sendes næste efterår.
  • fyens.dk