Et morgenvink for at få lov til at undervise

Vinke-vinke! De fleste forbipasserende kvitterede for de østfynske læreres morgenhilsen med genvink eller dyt - enkelte undlod eller markerede endda en vis utilfredshed med, at lærerne på den måde gør opmærksom på deres synpunkter under lockouten.
Foto: Niels Andreasen

Et morgenvink for at få lov til at undervise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Østfynske lærere vinkede mandagshilsen til morgentravle folk på vej til arbejdet

Nyborg: Et venligt vink til travle folk på vej til arbejde i bil, på cykel og gåben i Nyborg var mandag ved otte-tiden egentlig en morgenbøn om, at nu vil lærerne altså gerne have lov at undervise.

De lockoutede, østfynske lærere stod i vinkekø på fortovene langs Vindingevej og krydset ved Strandvejen-Dyrehavevej mandag morgen for at gøre opmærksom på deres synspunkt på konflikten med arbejdsgiverne, Kommunernes Landsforening.

Senere var der så - som hver dag under lockouten - morgensang. Det foregik på Torvet i Nyborg.

Vil man enten have gentaget budskabet eller få nogle flere nuancer på lærernes syn på lockouten, er der tirsdag klokken 15.30 indkaldt til demonstration på Torvet i Nyborg, hvor lærerne foran rådhuset vil markere deres utilfredshed med forløbet.

Det sker som optakt til, at politikerne i Nyborg Byråd mødes klokken 17 - godt nok for at drøfte helt andre sager af lokal karakter - men lærerne anser byrådspolitikerne med borgmester Erik Christensen (S) i spidsen som nogen af dem, der kunne lægge pres på Kommunernes Landsforening for at få løst konflikten.

Et morgenvink for at få lov til at undervise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce