Et hotel og flere værksteder ramt af indbrud

Hotel Hesselet var forleden nat mål for en eller flere indbrudstyve, som havde fingre i fire stole. Noget må have forstyrret dem, for stolene blev efterladt ved indgangsdøren til hotellets wellness-afdeling.

Et hotel og flere værksteder ramt af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve har de seneste døgn været på spil i fire virksomheder i Nyborg Kommune. Politiet ser dog ingen sammenhæng mellem indbruddene, hvor der blandt andet blev stjålet et svejseanlæg.

Ullerslev/Nyborg: Tre virksomheder i Nyborg og en enkelt i Ullerslev har mellem mandag og onsdag haft ubudne gæster. Det oplyser kriminalassistent Steen Foged, Fyns Politi.

Det største udbytte fik tyvene, der begik indbruddet i Ullerslev. Det skete på et tidspunkt mellem mandag 19. marts klokken 15 og tirsdag morgen i et værksted på Solholm i den sydlige del af Ullerslev, hvor listerne på et vindue blev pillet af. Derpå kunne tyven kravle ind og løbe bort med et svejseværk, ilt og gas, en elektrisk lift/sækkevogn samt en grundvandspumpe med slange.

Et værksted var også målet ved et af de andre indbrud. Natten til tirsdag brød en ukendt gerningsmand et vindue til et værksted på Falstervej i Nyborg op og rodede stedet igennem uden dog at stjæle noget.

- Af magelige hensyn valgte gerningsmanden at forlade stedet gennem porten i stedet vinduet, han var kommet ind ad, siger Steen Foged.

Et tredje gerningssted var Hotel Hesselet på Christianslundsvej, og derfra gik tyven eller tyvene ikke tomhændede væk. Fra et opholdsrum på hotellet blev fire designerstole i sort læder natten til tirsdag stjålet, oplyser hotelchef Christina Petersson, der ærgrer sig over indbruddet, hvor også en dør blev ødelagt.

Sidste indbrudsramte virksomhed var det beskyttede værksted Nyborgværkstedet, der hører under Nyborg Kommune og ligger på Alsvej.

Her brød tyven en port op og derefter to skure, hvorfra der blev stjålet to dunke med brændstof.

Trods sammenfaldet i typen af gerningssted vurderer kriminalassistent Steen Foged ikke, at der er tale om samme gerningsmænd.

Et hotel og flere værksteder ramt af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce