Et firma bliver til to: Nyborg Møbelhotel og Flytteforretning sælger flyttefirmaet fra

Carsten Olsen, indehaver af Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning, har solgt flytteforretningen til Michael Rasmussen. Carsten Olsen beholder møbelhotellet, og de to, nu selvstændige firmaer drives fortsat fra lokalerne på Nymarksvej 57. Foto: Niels Andreasen

Et firma bliver til to: Nyborg Møbelhotel og Flytteforretning sælger flyttefirmaet fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Rasmussen overtager flyttefirmaet, mens Carsten Olsen beholder møbelhotellet.

Nyborg: Så er der igen nyt fra Nymarksvej 57 i Nyborg. Her er Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning, som Carsten Olsen i nu godt to år har ejet. I slutningen af 2015 købte Carsten Olsen møbelhotellet af de daværende ejere Inge og Svend B. Rude for at kombinere sin daværende Valencia Flytteforretning med opbevaring af møbler.

Tanken var, de to funktioner kunne understøtte hinanden. Sådan har det vist sig, at det også er blevet, oplyser Carsten Olsen i dag, hvor han igen har anledning til at fortælle ny om firmaet. Han har indgået aftale med Michael Rasmussen om at overtage flytteforretningen.

- Så vi opretter hver sit selskab, hvor jeg beholder møbelhotellet, siger Carsten Olsen.

Tilbage i branchen

For Michael Rasmussen er der tale om at vende tilbage til det, han gennem 18 år arbejdede med, nemlig i ni år som ansat i Munchs Minitransport, siden som ejer af det firma gennem ni år, inden det måtte lukke.

Michael Rasmussen har så i en periode på fem år arbejdet i en helt anden branche, nemlig som receptionist på Sinatur Hotel Storebælt.

- Jeg har dog altid haft kontakt til Carsten og har gennem årene i min fritid hjulpet ham med flytteopgaver, siger Michael Rasmussen.

Godt nok bliver der nu to selvstændige firmaer - Nyborg Møbelhotel og Nyborg Flytteforretning - men adressen er den samme og makkerskabet om aktiviteterne fortsætter, fastslår de to.

Generationsskifte

I aftalen indgår, at Michael Rasmussen med tiden kan overtage møbelhotellet.

- Nu er jeg 60 år og magter ikke længere i større stil at have med flytninger at gøre. Derimod kan jeg sagtens passe møbelhotellet. Der ligger er også er et generationsskifte i det her på den måde, at Michael om nogle år over overtager møbelhotellet, siger Carsten Olsen.

Mens Carsten Olsen har en kontoransat på møbelhotellet, er Michael Rasmussen ene mand på flyttefirmaet.

- Når der er behov for det, hyrer jeg løst ansatte hjælpere, siger han.

Ejerskiftet for flytteforretningen sker med virkning fra den 1. februar.

Et firma bliver til to: Nyborg Møbelhotel og Flytteforretning sælger flyttefirmaet fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce