Bastionen var proppet med erhvervsfolk og optimisme da kommunen bød på champagne, peptalk og let buffet.

Nyborg: Alle kan trænge til en kur oven på jul og nytår. Og i hvert fald så det ud til, at det østfynske erhvervsliv trængte til kur, for der var godt proppet i Bastionens store sal, da kommunen og Bureauet Nyborg mandag aften holdt den efterhånden traditionelle nytårskur.

Champagnen blev serveret i foyeren, mens borgmester Kenneth Muhs sørgede for optimismen inde i salen, hvor han regnede 2017's succeser sammen. Nyt praktikant-kontor åbnet med ministerklip, indvielse af campus, salget af Strandvænget til virksomheden 5E, aktiviteterne på DSB-området, fremgang på DI-hitlisten og ikke mindst det tværkommunale fynske samarbejde, der resulterede i Folketingets beslutning om udvidet motorvej og billige takster for bilister på Storebælt.

2018 kommer til at byde på store emner som slotsprojektet og fremtiden for Lynfrosten, lovede borgmesteren.

- Og på Lynfrosten er boliger ikke med i planen. Området er det sidste i Nyborg, hvor der er mulighed for erhvervsudvikling tæt ved centrum, sagde Kenneth Muhs.

Foredragsholder, inspirator og komiker John Harmsen, tog derefter forsamlingen med på en længere tur omkring arbejdsglæde, trivsel og kunderservice, inden den lette buffet og snakken ventede.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes Nyborgredaktion. Jeg har arbejdet på avisen siden midten af 1980'erne. Det meste af tiden har jeg været på redaktionen i Nyborg, men jeg har også arbejdet på erhvervs- og webredaktionen og i fem år skrev jeg om boliger, arkitektur og havestof. Jeg bor i Nyborg.