Erhvervslivet gik til kur

Repræsentanter for mange dele af det østfynske erhvervsliv var mødt frem, da kommunen og Bureauet Nyborg bød til nytårskur mandag aften i Bastionen. Foto: Mogens Rasmussen

Erhvervslivet gik til kur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bastionen var proppet med erhvervsfolk og optimisme da kommunen bød på champagne, peptalk og let buffet.

Nyborg: Alle kan trænge til en kur oven på jul og nytår. Og i hvert fald så det ud til, at det østfynske erhvervsliv trængte til kur, for der var godt proppet i Bastionens store sal, da kommunen og Bureauet Nyborg mandag aften holdt den efterhånden traditionelle nytårskur.

Champagnen blev serveret i foyeren, mens borgmester Kenneth Muhs sørgede for optimismen inde i salen, hvor han regnede 2017's succeser sammen. Nyt praktikant-kontor åbnet med ministerklip, indvielse af campus, salget af Strandvænget til virksomheden 5E, aktiviteterne på DSB-området, fremgang på DI-hitlisten og ikke mindst det tværkommunale fynske samarbejde, der resulterede i Folketingets beslutning om udvidet motorvej og billige takster for bilister på Storebælt.

2018 kommer til at byde på store emner som slotsprojektet og fremtiden for Lynfrosten, lovede borgmesteren.

- Og på Lynfrosten er boliger ikke med i planen. Området er det sidste i Nyborg, hvor der er mulighed for erhvervsudvikling tæt ved centrum, sagde Kenneth Muhs.

Foredragsholder, inspirator og komiker John Harmsen, tog derefter forsamlingen med på en længere tur omkring arbejdsglæde, trivsel og kunderservice, inden den lette buffet og snakken ventede.

Erhvervslivet gik til kur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce