Nyborg: Midt i juni blev en 33-årig mand fra Ullerslev overfaldet på åben gade ud for diskotek No. 5 i Nyborg. Samme aften anholdte politiet to mænd på henholdsvis 18 og 19 år, som sidder varetægtsfængslet, sigtet for grov vold.

Nu har politiet så valgt at anholde endnu en person i sagen. Det drejer sig om en 22-årig mand fra Nyborg, som vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag ved byretten i Svendborg.

Ifølge anklagerfuldmægtig Christian Nielsen er det nye oplysninger i sagen, der har ført til anholdelsen og sigtelsen for vold.

Ejeren af diskotek No. 5, Tommy Mose Hansen, har tidligere beskrevet, hvordan en bil kom ræsende ind på parkeringpladsen den aften. Ud steg tre unge mænd, der opsøgte den 33-årige. I første omgang lykkedes det at skille parterne ad, men da ofret senere på aftenen ville forlade diskoteket, blev han overfaldet på Dronningensvej og tildelt både slag og spark.

Hans hoved blev så slemt medtaget, at lægerne valgte at lægge ham i kunstig koma. Det er politiets påstand, at den 22-årige spillede en aktiv rolle i forbindelse med overfaldet.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
Voldsomt overfald: Sigtet mand forbliver fængslet

Voldsomt overfald: Sigtet mand forbliver fængslet

1
Endnu en fængsling i grov voldssag

Endnu en fængsling i grov voldssag

Beboerformand: Overfald på åben gade skaber utryghed

Beboerformand: Overfald på åben gade skaber utryghed