El- og gaskunder støtter golfklubben

Jørn Nielsen, formand for bestyrelsen i Sct. Knuds Golfklub, og Paw Jakobsen, salgskonsulent hos Energi Fyn med ansvar for FynskSupport, med checken. Privatfoto.  

El- og gaskunder støtter golfklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sct. Knuds Golfklub i Nyborg har netop modtaget 10.383 kroner fra Energi Fyns sponsorordning. Penge, der skal bruges til at hverve nye golfere og en Golfens Dag.

Nyborg: I det forløbne år har 150 supportere samlet 10.383 kroner ind til Sct. Knuds Golfklub via deres el- og gasforbrug. De penge skal Sct. Knuds Golfklub bruge på at hverve nye medlemmer og lære prøvemedlemmer ordentligt op. - Vi har et behov for at få flere medlemmer, især blandt det yngre publikum. Derfor bruger vi støtten til at hverve nye medlemmer ved at afholde et stort arrangement i klubben til Golfens Dag, 22. april. Vi vil bruge dagen til at give folk indblik i klubben og golfens verden, og de interesserede kan tilmelde sig vores tre måneders prøveabonnement, siger Jørn Nielsen, formand for bestyrelsen i Sct. Knuds Golfklub.

Godt 700 golfere i klubben

Golfklubben på Knudshoved har eksisteret siden 1954 og tiltrækker golfinteresserede fra hele Fyn. I øjeblikket har klubben 675 seniormedlemmer og omkring 50 juniorer, men der er altid plads til flere. Det er ikke helt billigt at skaffe nye medlemmer, og pengene fra FynskSupport gør en forskel. - Vi kan bruge hver en krone. Med mange udgifter til ansatte og vedligehold af maskiner og arealer har vi en stram økonomi, hvor vi hele tiden er nødt til at prioritere vores midler. Uden støtten fra FynskSupport ville vi ikke have haft råd til at holde arrangementer som Golfens Dag. Så vi er meget taknemmelige, fortæller Jørn Nielsen.

I år er det ottende gang, at Energi Fyns sponsorordning FynskSupport giver det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning. Støttens størrelse afhænger af antallet af sponsorer, og i år løber det samlede beløb op i 1,1 millioner kroner. /EXP

El- og gaskunder støtter golfklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce