Eksotisk og fortryllende


Eksotisk og fortryllende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MENINGER: Ros og ris fra avisanmelderne til Nyborg Voldspils "South Pacific"
NYBORG: "Eksotiske Nyborg", "en fortryllet aften" og "krigsromantik og solid komik".

Det er overskrifterne på avisanmeldelser af Nyborg Voldspils forestilling "South Pacific".

Jyllands-Postens Jørgen Hansen udnævner Nyborg til at være eksotisk.

"Vel følte man sig ikke hensat til en stillehavskyst under en dansk skyet sommerhimmel, omringet af træer, der ingen lighed har med eksotiske palmer. Men med det spil, den scenografi og professionalisme, der kendetegner Nyborg Voldspil, var det tæt på!" skriver han og nævner også folkelivet inden premieren, som efter hans mening er opløftende og gammeldags på den gode måde.

Fyns Amts Avis' Marianne Hein skriver under overskriften "En fortryllende aften", at "i det hele taget er der mange gode præstationer - ikke mindst i ensemblenumrene, der med farvestrålende kostumer og veltrimmede danseoptrin fortryller".

Sangerne

Fyens Stiftstidendes Lene Kryger er mere forbeholden, når hun i anmeldelsen "Krigsromantik og solid komik" skriver, at Rogers og Hammersteins avancerede og konstruerede harmonier kræver "stærke og sikre sangstemmer, og dem kniber det med på Nyborg Vold i år".

Efter hendes mening fungerer lydteknikken ikke alt for godt.

De tre anmeldere er enige om ros til de mandlige hovedrolleindehavere Per Thorhauge som Emile og Allan Kirkebæk Jensens løjtnant Cable.

Om Charlotte Sunov Johansen i hovedrollen som Nellie skriver Jyllands-Postens Jørgen Hansen, at hun har "netop den blanding af uskyldighed og livsglæde, der skal til".

Fyns Amts Avis' Marianne Hein skriver, at rollen som Nellie "spilles og synges glimrende af den kønne Charlotte Sunov Johansen, og endnu bedre bliver hun garanteret, når hun får overskud til at spille på publikums reaktioner".

Lene Kryger er også her mest forbeholden og beskriver Charlotte Sunov Johansens præstation for "en tak for naiv og hvalpet logrende".

Ifølge Jørgen Hansen er Mette Sarbo "karsk charmerende og udspekulerede Bloody Mary", mens Karsten Knudsen som Luther Billis viser næsten holbergsk finurlighed. Også Marianne Hein falder for Karsten Knudsen.

Lene Kryger skriver, at Karsten Knudsen "har det håndfaste komiske talent, der gør Billis elskelig og underfundig, mens Mette Sarbos Bloody Mary bevæger sig truende tæt på parodien".

Lene Kryger slutter med at konstatere:"Selv om "South Pacific" løber knap så let over scenen som tidligere forestillinger på Nyborg Vold, mærker jeg stadig den frydefulde rislen ned ad rygraden ved tanken om, at godt 250 mennesker bruger masser af fritid og al deres sommerferie på at spille musical under åben himmel".

Eksotisk og fortryllende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce