Efter underskud: Kommunal fiasko-pavillon er sat til salg

Hyggeligt så det ud i forsommeren 2016, da Per Jørgensen knappede den kølige rose op og serverede for de første gæster. Men udeservering på Torvet blev ingen succes, og året efter kunne kommunen ikke få nogen til at stå for serveringen fra pavillonen. Arkivfoto: Nils Svalebøg.

Efter underskud: Kommunal fiasko-pavillon er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Kommune opgiver servering på Torvet og sætter pavillonen til salg. I 2016 inkasserende Den gode Smag stort underskud på Torve-serveringen. Sidste år var den slet ikke åben.

Nyborg: Den var slet ingen succes for Nyborg Kommune. Men nu kan den måske indbringe en slat penge til kommunekassen.

Det handler om den lille sekskantede pavillon, der skulle være med til at skabe liv på Torvet i Nyborg. Ideen kom fra kommunens Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, og det var kommunen, der købte den sekskantede pavillon af mærket Klokkeblomst.

Pavillonen blev placeret foran rådhuset i sommeren 2016, og Per Jørgensen fra forretningen Den Gode Smag, der også ligger på Torvet, blev foretrukket som forpagter.

Men da sommeren var forbi, måtte Per Jørgensen konstatere, at satsningen blev dyr for ham. Til avisen sagde han:

- Fiasko er et stort ord at bruge, men godt det har det ikke været. Jeg har tabt et sted mellem 50.000 og 100.000 kroner indtil videre.

Endnu værre gik det i sommeren 2017. For da kommunen søgte efter nogen til at drive pavillonen, var der ikke en eneste, som meldte sig efter to udbudsrunder. Heller ikke Per Jørgensen havde mod til at give ideen et skud mere.

Nu er det altså helt slut, og derfor har kommunen sat Klokkeblomst-pavillonen til salg.

Af kommunens hjemmeside fremgår, at nyrpisen for pavillonen var 34.000 kroner, og at bud skal være kommunen i hænde senest den 14. marts. Tårup Idrætsforening har allerede vist interesse for pavillonen og har givet et frisk bud på 15.000 kroner.

Efter underskud: Kommunal fiasko-pavillon er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce