I går, søndag, blev en Spar-købmand i Nyborg udsat for et røveri. Nu har politiet anholdt to, de mistænker for at stå bag.

De ansatte i Spar på Frisengårdsvej i Nyborg blev søndag aften udsat for en ubehagelig oplevelse. Lidt efter klokken 20.30 blev supermarkedet udsat for et røveri, da en yngre mand truede sig til et udbytte med et oversavet jagtgevær.

Det var dog ikke lang tid, manden nåede at nyde de stjålne penge. Lidt over klokken halv to natten til mandag blev en formodet gerningsmand anholdt.

- Vi havde kigget efter en rød bil, der var blevet set forlade Sparen efter røveriet. Lidt over klokken halv to opdager vi så en rød bil med forkerte nummerplader ved en Statoil i Nyborg. Vi undersøger det selvfølgelig nærmere og finder ud af, at føreren i bilen er en mand, der passer utroligt godt på det signalement, vi har, fortæller Hans Frederiksen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Der var også en anden mand i bilen, og han blev også anholdt. De to mænd er henholdsvis 31 og 34 år.

- Nu er vi i gang med at indsamle beviser mod dem. Det arbejder vi med op ad formiddagen. Begge anholdte var påvirkede, da vi anholdt dem, så de har sovet rusen ud i vores detention, siger vagtchef Hans Frederiksen.

Mere om emnet

Se alle

Spar-røver fortsat bag tremmer

Spar-røver fortsatbag tremmer

2
Hårdkogt kriminel trods sin relativt unge alder Den 31-årige mand, der er fængslet for søndagens røveri, er tidligere idømt mange fængselsstraffe

Hårdkogt kriminel trods sin relativt unge alder Den 31-årige mand, der er fængslet for søndagens røveri, er tidligere idømt mange fængselsstraffe