Dyrt at true fængselspersonale


Dyrt at true fængselspersonale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 dage mere i fængsel koster det en 27-årig indsat, at han truede en fængselsfunktionær i Nyborg Statsfængsel

NYBORG: Budskabet var ikke til at misforstå, da en fængselsfunktionær i Statsfængslet i Nyborg sidste efterår blev truet af en indsat.

"I er nogle fucking dyr. Jeg skal nok finde jer, når jeg kommer ud", og "Jeg ved, hvor du er om fem år, og jeg har nogle venner, så bare vent, jeg kan huske dig", lød det blandt andet fra den 27-årige indsatte.

Og den slags trusler kunne hverken fængselsfunktionæren eller i går retten i Svendborg overhøre.

Derfor kan den 27-årige mand nu se frem til en måned mere bag tremmer. Retten i Svendborg i dømte ham nemlig 30 dages ubetinget fængsel.

- Retten finder, at du har udtalt de trusler, som står i anklageskriftet. At det er sket i et fængsel er strafskærpende, så derfor får du 30 dages fængsel, forklarede dommer Bente Thanning.

Sultestrejkede i protest

Den 27-årige fremsatte truslerne om formiddagen den 9. oktober sidste år.

Aftenen før var han blevet flyttet til en observationscelle i statsfængslets sygeafdeling, da han bad om smertestillende medicin til sin smertende skulder, men samtidig nægtede at komme til undersøgelse på sygehuset.

- Jeg forstod overhovedet ikke, hvorfor jeg skulle i observation. Jeg følte mig som offer, og jeg har ikke truet nogen, forklarede den 27-årige, der medgav, at han var "vrissen".

Samtidig besluttede han sig for at gå i sultestrejke i protest over den behandling, han havde fået, så det var en sulten, træt og smerteplaget 27-årig, der mødte fængselsfunktionæren, da han mødte på arbejde om morgenen.

- Jeg fik at vide, at han kun havde sovet lidt, og at han havde været højrøstet og varr kommet med slet skjulte trusler, forklarede fængselsfunktionæren, der blandt andet måtte lægge øre til denne svada fra den 27-årige:

" Jeg er en mand, der holder ord, bare vent til næste år. Du møder hver dag i Nyborg, så bare vent".

- Jeg opfatter det som en trussel mod min person, og jeg opfatter det som om, han vil holde og vente på mig uden for porten. Det er det, der bider mest, forklarede fængselsfunktionæren.

Den 27-årige modtog dommen og tog tilbage til Vridsløselille Statsfængsel, hvortil han kom efter truslerne.

Dyrt at true fængselspersonale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce