Dumt at sælge Rødbyen


Dumt at sælge Rødbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØKONOMI: Kommunen har ikke en krone i klemme, siger beboer gennem 68 år

NYBORG: - Det er efter min personlige opfattelse fuldstændig tåbeligt, hvis politikerne i Nyborg Byråd vælger at sælge Rødbyen, bare fordi de på grund af uduelighed har kørt kommunens økonomi i sænk.

- Nyborg Kommunes skatteborgere har ikke en krone i klemme i Rødbyen. Til gengæld kan der hvert år puttes omkring en million kroner direkte ned i kommunekassen. For det er, hvad der reelt tjenes på udlejningen af de 94 lejemål.

Det siger formanden for to af de tre afdelinger i Rødbyen, Folmer Hansen.

- Det regnestykke, som man kunne læse om i Fyens Stiftstidende i går, giver jeg ikke ret meget for. Jeg nægter at tro, at der kun var et overskud i de tre afdelinger i Rødbyen sidste år på 400.000 kroner. Normalt ligger overskuddet på omkring en million kroner, og det gjorde det med garanti også sidste år. Der kan være sket det, at der er brugt flere penge på forbedringer og vedligeholdelse, end der var budgetteret med. Men de penge får kommunen udbetalt året efter fra Grundejernes Investeringsfond, som alle vi lejere betaler til hver eneste måned. Sådan hænger tingene sammen, fastslår Folmer Hansen og understreger, at han ikke i denne forbindelse udtaler sig som afdelingsformand i Rødbyen, fordi han ikke har drøftet sagen med sin bestyrelse.

- Jeg udtaler sig som privatmand og beboer i Rødbyen de sidste 68 år. Jeg har nemlig boet i Rødbyen, siden jeg var fem år. I dag er jeg 73, siger Folmer Hansen.

- Og hvad skulle det så hjælpe, hvis endelig byråds-politikerne solgte Rødbyen og fik 20-25 millioner kroner i kassen? Pengene kunne de bare putte ned i et bundløst hul. Nej, nu skal de tænke sig om, så kan de også de næste mange år hæve mindst en million ved kasse ét hvert år fra alle os, der bor i Rødbyen. Det ville være det eneste fornuftige.

Folmer Hansen lægger ikke skjul på, at der er rift om at få en af de billige, kommunale lejligheder i Rødbyen.

- Jeg har 30-40 på en venteliste. Det er vel at mærke folk - især unge mennesker - der er klar til at flytte ind den dag i morgen.

- Hårdnakkede rygter vil vide, at medlemmer af Socialdemokratiet favoriseres, når der er ledige lejligheder?

- Det har intet på sig. Jeg vil tro, at der i de 49 lejemål, jeg er formand for, bor tre-fire medlemmer af Socialdemokratiet, lige som jeg selv er medlem. Så den skrøne kan du roligt begrave.

Dumt at sælge Rødbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce