Drømmen om All England

Karin Rosager var på nippet til slet ikke at tage af sted til veteranturneringen.
Foto: Kim Rune

Drømmen om All England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karin Rosager fra Refsvindinge har opnået det, alle badmintonspillere drømmer om: At deltage i og vinde i All England-turneringen

Refsvindinge: For enhver badmintonspiller med ambitioner bare en smule over motionsniveauet er drømmen at deltage i en All England-turnering.

Den drøm er blevet til virkelighed for Karin Rosager fra Refsvindinge. Endda på en måde, så hun har fået medalje med sig hjem.

Karin Rosager har svinget ketchen efter fjerbolden, siden hun var seks år.

- Min bror skulle spille badminton i gymnastiksalen på Juulskovskolen, og jeg var med og så på. Da en træner synes, jeg skulle prøve at spille. Siden har jeg spillet badminton. Og hver gang, jeg går på banen, er det for at vinde, fortæller Karin Rosager.

Det gjorde hun så også i All England-turneringen for veteraner for nylig, hvor hun på det danske hold stillede op i gruppen +45 år.
Karin Rosager med beviset på, at hun var blandt de bedste ved årets All England-mesterskaber for veteraner.
Karin Rosager med beviset på, at hun var blandt de bedste ved årets All England-mesterskaber for veteraner.
Foto: Kim Rune

Med ved et tilfælde

Et Danmarksmesterskab for veteraner gav hende muligheden for at tage med til All England.

- Titlen giver fortrinsret til én af fire pladser. Men jeg havde slet ikke overvejet det. Jeg har ikke lyst at tage af sted alene. Men så ringede Helle Sjørring fra KBK. Hun manglede en makker til double. Om jeg ville med? Jeg skulle bare bestemme mig indenfor en time! fortæller Karin Rosager.

- Det kom lidt pludseligt. Men jeg sagde ja. Og har ikke et øjeblik fortrudt. Især ikke, når jeg i min favoritdisciplin single fik en andenplads og sølv med hjem. I double blev vi nummer tre.

- Det var en oplevelse at være med. Jeg kan godt fortælle, at det var top-seriøst. Alle deltagere var klar til kamp fra morgenstund til sen aften. Det dér med det sociale, det var mest mellem kampene, og når vi spiste.

Karin Rosager er for alvor slået igennem, efter hun er blevet veteranspiller.

- Måske fordi dem, jeg tidligere spillede imod, og som var bedre end mig, er holdt op, siger hun.

Det er dog blevet til landsmesterskaber som junior, mens hun som seniorspiller ikke har vundet de store titler. Mindre kan også gøre det.

- Det er sjovt at vinde en kamp. Og jeg ærgrer mig, når jeg taber. Men nogen gange må man bare se i øjnene, at man møder én, der er bedre end dig selv. Eller at du på dagen ikke kan spille det spil, du ellers ved, du kan, siger hun.

Karin Rosager spiller for Team Fyn, et samarbejde mellem klubberne i Langeskov og Nr. Broby. Og hun spiller også i OBK.

Lokale Kullerup-Refsvindinge, som hun som badmintonspiller er vokset op i, har hun haft kontakt til i mange år som træner.
Foto: Kim Rune

VM i Spanien

Med succesen i All England for veteraner har Karin Rosager fået endnu et mål.

- Ja, siger hun med et skævt smil, - det er VM i Spanien i efteråret. Helle Sjørring har spurgt, om jeg vil med. Jeg har som ved All England fortrinsret til en plads i kraft af min DM-titel. Nu gælder det så bare om, at familien synes, det er i orden. Og så lige at finde pengene til flyrejse og ophold. For vi betaler det hele selv.
Foto: Kim Rune
Foto: Kim Rune
Foto: Kim Rune

Drømmen om All England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce