Drama på pizzeria: Alle tiltalte dømt i knivstikkerisag

En voldsom episode udspillede sig i sommer på et pizzeria i Nyborg. Nu har byretten dømt alle de tre implicerede skyldige. Foto: Kasper Riggelsen

Drama på pizzeria: Alle tiltalte dømt i knivstikkerisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fire tiltalte i sagen om et sammenstød ved et pizzeria i Nyborg i sommer blev kendt skyldige. Pizzabager fik fire måneders betinget fængsel for at stikke mand med kniv, mens de tre brødre, der overfaldt ham, fik kortere betingede straffe.

Nyborg: En 44-årig pizzeriaejer fra Nyborg blev tirsdag eftermiddag dømt for at have stukket en mand i siden med en kniv fra sit pizzeria den 2. juni. Dommen lød på fire måneders betinget fængsel.

Det bemærkelsesværdige ved sagen var, at pizzabagerens offer, en 31-årig flyttemand fra Nyborg, også var tiltalt i sagen med sine to brødre. De blev alle kendt skyldige, og flyttemanden og hans ene bror fik hver 60 dages betinget fængsel og skal udføre 80 timers samfundstjeneste, mens den yngste bror slap med 30 dages betinget fængsel.

Sagen udsprang af en diskussion mellem brødrene og pizzamanden 2. juni ved mandens pizzeria på Dronningensvej i Nyborg. Striden drejede sig om en fjerde brors ubetalte regning på 150 kroner hos pizzamanden, men det udartede sig til, at der blev kastet med stole og andre genstande mod pizzamanden, som til sidst hentede en kniv i køkkenet, kom op at slås med brødrene og endte med at stikke den ældste ned. Derefter blev han slået bevidstløs, hvilket brødrene udnyttede til at tildele ham flere spark.

Pizzeria-ejeren modtog dommen, mens brødrene ankede til frifindelse, hvilket betyder, at sagen skal køre om ved landsretten. Det vil tidligst ske til foråret, og her vil pizzabageren så optræde som vidne i sagen.

Han fik desuden sin kniv konfiskeret.

Drama på pizzeria: Alle tiltalte dømt i knivstikkerisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce