En yngre mand fra Sydfyn kørte beboer ned, da denne ville tilbageholde manden efter færdselsuheld ved indkørslen til Bovense

Bovense: Et banalt færdselsuheld mandag aften på Kertemindevej i Bovense udviklede sig dramatisk i formiddags.

Fyns Politi fik ved 07-tiden en anmeldelse fra en buschauffør, der kunne fortælle, at en personbil på gule plader holdt havareret i en have på Kertemindevej ved indkørslen til Bovense.

Politiet kom ud til ulykkesstedet, satte politi-tape om bilen og tog nummerpladerne med.

Det varede dog ikke mere end et par timer, inden politiet måtte endnu en tur til Bovense hidkaldt efter endnu et færdselsuheld.

Den mandlige beboer i den pågældende ejendom kunne fortæller politiet, at han var kommet hjem til Bovense mandag aften ved 22-tiden. Han så godt en bil holde et godt stykke inde i haven, og på den modsatte side af vejen holdt en anden bil med katastrofeblink og to yngre mænd stående i vejkanten.

Da beboeren spurgte til, hvad der var sket, blev han bedt om at blande sig udenom af de to mænd.

Tidligt tirsdag morgen tog beboeren af sted, og da han kom hjem ved 11-tiden, holdt der igen en bil udenfor haven - den havde været brugt til at trække den havarerede bil ud af haven og ud på vejen.

To mænd stod og var ved at pakke sammen, og beboeren gik hen for at få oplyst navnet på den uheldige chauffør - noget af haven og træerne havde nemlig lidt overlast ved uheldet.

En cirka 30-årig mand bad ret brysk beboeren om at forsvinde, og da han nægtede det, sprang uheldschaufføren ind i den havarerede bil og satte i gang med hylende dæk.

Han foretog en u-vending og styrede mod beboeren, der blev ramt og væltet om i vejsiden - herefter forsvandt bil og chauffør i rasende fart sydover gennem landsbyen.

Politiet kunne fortælle, at nummerpladerne på bilen havde vist sig at være stjålne. Føreren af den anden bil, som havde trukket den forulykkede bil ud, var også rystet.

Han fortalte, at hans nabo havde bedt ham om at hjælpe med at få bilen slæbt ud af en have. Ellers havde han intet med sagen at gøre.

Politiet havde derfor ikke problemer med at identificere flugtbilisten - en cirka 30-årig mand fra Sydfyn. Han var hjemme, da politiet kom ud til hans adresse - men den havarerede bil var væk. Den leder politiet nu efter.

Beboeren slap fra oplevelsen med nogle mindre knubs.

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.

Mere om emnet

Se alle
Sigtelser står i kø efter uheld i Bovense

Sigtelser står i kø efter uheld i Bovense