Lars Peter Degn, 60 år, forlader direktørposten for Ellinge Smedie A/S, men han forlader ikke virksomheden.

Ellinge: Smede-, vvs- og stålvirksomheden Ellinge Smedie A/S med over 50 ansatte får ny chef til nytår.

Den hidtidige direktør, Lars Peter Degn, meddeler, at han trækker sig tilbage fra posten. Samtidig oplyser han, at han ikke forlader virksomheden. Han indgår fra det nye år i Ellinge Smedie A/S som bestyrelsesformand og fortsætter også som medejer af virksomheden som hidtil.

Afløser på direktørposten bliver Jimmy Storm. Han er 55 år, bor i Nyborg, og har siden 2008 været fabrikschef og medejer af en større jysk virksomhed for overfladebehandling. Inden da var han fabrikschef på virksomheden DOT i Ferritslev gennem seks år, en virksomhed, der nærmest ligger nabo til Ellinge Smedie.

Derfor har ejerkredsen i Ellinge Smedie A/S et godt kendskab til Jimmy Storm, fremgår det af meddelelsen fra virksomheden.

Den afgående dirketør og altså fortsat medejer og bestyrelsesformand, Lars Peter Degn, fyldte 60 år i sommer. Han har en fortid i stålindustrien og overfladebehandling, hvor han i mange år var tilknyttet det daværende Ferritslev Jernvarefabrik, senere DOT, i en række funktioner, som til slut omfattede posten som administrerende direktør.

I 2008 forlod han Ferritslev-virksomheden til fordel for direktørjobbet hos Ellinge Smedie A/S, som smedefamilien Kristnesen havde ejet gennem generationer, men som nu stod overfor et generationsskiftet.

I 2013 købte Lars Peter Degn sammen med tre andre medarbejdere, Claus Arnoldsen, Karsten Pedersen og Charlotte Petersen. Det ejerforhold fortsætter uændret efter direktørskiftet 1. januar 2018.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.