Den høje bro hamres i stykker


Den høje bro hamres i stykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Så er arbejdet med at fjerne Den Høje Bro og broen over Fredensgade for alvor gået i gang.

En stor hydraulisk betonhammer, påsat en stor gravemaskine, startede tirsdag med at slå huller i vejbanen - vel at mærke ovenfra. Den store maskine holdt på selve broen, så man kunne næsten frygte, at broen ville bryde sammen og maskinen styrte til jorden. Det skete heldigvis ikke.

Nu er maskinen kørt ned på det tidligere banelegeme og angriber derfra brokonstruktionen med den store hammer.

Det var oprindelig meningen, at broen skulle klippes i stykker. Den plan er entreprenørfirmaet Per Aarsleff gået bort fra. Nu har den hydrauliske betonhammer fået til opgave at fjerne både Den Høje Bro og nabobroen over Fredensgade fra jordens overflade.

Det larmer forholdsvis meget, når betonhammeren knuser sig vej gennem Den Høje Bro. Den larm i dagtimerne må beboerne tæt på de to broer lever med de næste tre-fire uger. Men så er det også slut. Så vil betonen fra de to broer ligge i store bunker på jorden - klar til at blive nedknust. For betonen skal ikke køres til en kontrolleret losseplads. Den skal genbruges som fyld under den nye vej, der anlægges på samme sted, hvor de to broer er i dag.

Så man kan næsten sige, at man næste år, når det nye vejstykke åbnes omkring juni, igen kommer til at køre over de to broer., De ligger nu bare som småstykker under asfalten.

Hvis alt går vel, er de to broer helt væk ved udgangen af november.

Den høje bro hamres i stykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce