Den forladte kulturarv i Nyborg

Billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup har været på ekspedition til det 20. århundredes forladte kulturarv på Fyn, Ærø og Langeland. Aftenen på Bastionen er dedikeret til tre hemmelighedsfulde steder i Nyborg. PR-foto.

Den forladte kulturarv i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekspeditionsaften på Bastionen i Nyborg, 10. april. Billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup fortæller om tre spændende og forladte steder i Nyborg Kommune.

Nyborg: Billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup har på deres ekspedition til det 20. århundredes forladte fynske kulturarv fundet tre hemmelighedsfulde steder i Nyborg Kommune: Det er Slipshavn Lods- og Toldvæsen, Nyborg Gasværk og M/F Broen.

De tre forladte lokaliteter beretter duoen om under en aften på Bastionen, tirsdag 10. april klokken 19.30

- Det er dybt fascinerede at gå på opdagelse i de forladte bygninger, proppet til randen med historier, drama, og dryppende vandhaner, fortæller forfatter Jens Blendstrup, som sammen med billedkunstner Ole Lejbach har set og lyttet - og derefter pustet nyt liv i stederne i streg og ord.

Lejbach og Blendstrup giver indblik i nogle af de mange spændende fortællinger og skæbner, de har mødt på ekspeditionen. De vil vise film fra de tre steder i Nyborg Kommune, og Jens Blendstrup vil læse op af sine tekster.

"Den Fynske Kulturarvsekspedition" omfatter 30 forladte steder på Fyn og øerne og er udkommet som bog. Den suppleres i øvrigt af en udstilling på Odense Havn, der vises frem til 15. april. /EXP

Den forladte kulturarv i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce