Debat: Indeklimaet skal tages alvorligt


Debat: Indeklimaet skal tages alvorligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over en længere tid har Socialdemokratiet forsøgt at få sat indeklimaet på vores folkeskoler på dagsordenen for politikerne. I flere år har indeklimaet på f.eks. Danehofskolen ikke været sundt nok. Det mener vi, at vi som ansvarlige politikere skal tage langt mere alvorligt.

Senest kom V og SF med et udspil om at kvalitetssikre vores daginstitutioner og skoler til fremtiden. Udspillet behandlede vi på et udvalgsmøde for nyligt, her ønskede Socialdemokratiet, at vi fik skrevet ind at en del af en fremtidig kvalitetssikring skal fokusere på de fysiske rammer for vores børn. f.eks. indeklimaet i klasselokalerne.

Vi kunne desværre ikke samle opbakning til at tilføje det i V og SFs aftale, hvilket vi mener er ganske trist. De fysiske rammer i børns hverdag, har en enorm betydning for deres udvikling og trivsel. Til gengæld holder vi fast ved at vi skal prioritere de fysiske rammer i det kommende arbejde.

Eleverne på Danehofskolen har selv handlet på de indeklimaproblemer de lever i en stor del af deres skoletid. De har lavet deres egne målinger og med dygtighed fået Stiftstudende til at sætte fokus på problemet.

I marts måned behandlede vi et regnskab der viste et overskud på 100 millioner på vores drift. Nogle af de penge burde prioriteres til at sikre et sundere indeklima i vores klasselokaler, så børn ikke bliver syge. Det vil vi arbejde for, når vi skal i gang med at drøfte fremtidens kvalitet i skolerne.

Debat: Indeklimaet skal tages alvorligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce