Nyborg: Jesper Trampedach er, ikke overraskende, kåret som De Radikales spidskandidat ved kommunalvalget i efteråret. Det står klart efter et opstillingsmøde onsdag aften.

De øvrige kandidater på listen er Niels Monberg, Stefan Banke, Helen Stærmose, Forit Myltoft, Kenneth Vennerstrøm og Per Steen Larsen. Partiet har valgt sideordnet opstilling som opstillingsform. Dermed har alle kandidater i princippet lige muligheder for at blive valgt.

De Radikale i Nyborg har ikke haft en plads i byrådet siden de glade 80’ere. Selv er Jesper Trampedach dog overbevist om, at det nok skal lykkes denne gang.

Han begrunder det blandt andet med, at der denne gang er langt bedre styr på den organisatoriske del, og at De Radikale på landsplan ligger fornuftigt i meningsmålingerne, ikke mindst sammenlignet med situationen i 2009.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.