Danmarks bedste på vejene

Nyborg Cykle Klub stiller selv med 11 ryttere til søndagens løb med start og mål syd for Ørbæk.
Foto: Ole Friis

Danmarks bedste på vejene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg-Ørbæk: På søndag byder Nyborg Cykle Klub på løb. Det er med deltagelse i alle klasser, hvorfor de bedste danske hold og ryttere deltager, oplyser formand Jens Peder Andersen.

Der er forhåndstilmeldt 300 ryttere, men erfaringen siger, at med tilmeldinger på selve løbsdagen bliver der op mod 400 deltagere.

Løbet foregår som altid på offentlig vej, og tidligere år har cykelklubben haft start og mål på Bøjdenvej eller Fynsvej i Nyborgs vestlige industrikvarter.

Men klubben har i år valgt en alternativ løsning, så løbet bliver kørt på vejene ved Ørbæk, Frørup, Refsvindinge, Bynkel og Svindinge.

Der er start og mål på Frørupvej lige syd for Ørbæk. Valg af det sted hænger sammen med, at ryttere og tilskuere kan benytte Ørbæk Markeds store areal ved Svendborgvej til parkering og ophold før, under og efter løbet.

Arrangørklubben stiller selv med 12 rytter til start i tre klasser.

Og så går det ellers løs fra klokken 8.30 til ved 15-tiden.

Der køres ad to ruter, som begge af klubben betegnes som hårde og udfordrende med spændende afslutninger med to store bakker på de sidste fem kilometer, nemlig bakken på Regissevej og på Svendborgvej ved Ørbæklunde. Der bliver ensretning på Frørupvej, Æblevej, Regissevej og Lillemøllevej. Nyborg Cykle Klub håber på, at de lokale vil bære over med de trafikale gener på dagen.

Danmarks bedste på vejene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce