Danehofskolen og Nyborg Private Realskole vandt Edit24

Eszter Vad, Rasmus Højgaard og Zelina Harboe fra 4.a på Nyborg Private Realskole fik overrakt blomster og diplom for den flotte animationsfilm.Foto: Nyborg Bibliotek

Danehofskolen og Nyborg Private Realskole vandt Edit24

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleelever i 4.-7. klasse var onsdag samlet til filmgalla i KinoVino, hvor de bedste mobilfilm skulle kåres. To klasser er gået videre til fynsfinalen i Svendborg.

Nyborg: Der var plads til et godt grin, men også alvorlige emner så som spiseforstyrelse og dødsfald i familien, da elever fra 4.-7. klasse onsdag viste resultatet af en uges hårdt arbejde frem. Alle havde de deltaget i konkurrencen Edit24 om at lave den bedste kortfilm på mobiltelefonen, og juryen havde udpeget tre vindere. Heraf går de to videre til fynsfinalen i Svendborg den 6. april.

Sidste år gjorde Birkhovedskolen i Nyborg rent bord, men denne gang var vinderfilmen blandt 4. klasserne lavet af Eszter Vad, Rasmus Højgaard og Zelina Harboe fra 4.a på Nyborg Private Realskole. Der er tale om en animationsfilm med titlen "Den uheldige dreng i Zoo", der gør brug af modellervoks. Ud over en frisk humor og en konsekvent struktur i historien blev filmen blandt andet rost for at have en god morale om ikke at bryde reglerne.

5.v på Danehofskolen i Nyborg havde også præsteret en vinderfilm med titlen "Frugtfarvemaskinen", men det blev "Den uheldige dreng i Zoo", der gik videre til den store finale blandt 4.-5 klasserne.

Vinder af lokalfinalen for 6.-7. klasserne blev seks elever fra 7.z på Danehofskolen. Sammen havde de produceret "Drømmen" om skoleeleven, der ikke turde markere sig i timerne, men som alligevel gør forsøget efter at have haft en underlig drøm. Blot for at finde ud af, at verden ikke styrter sammen, selv om man svarer forkert på et regnestykke.

Ud over de tre vinderfilm tildelte juryen tre specialpriser. Den første gik til 4.b på Nyborg Private Realskole for filmen "Cigaretten", mens 5.a på Danehofskolen og 7.z fik priser for henholdsvis "Livet efter døden" og "Audrey".

"Den uheldige dreng i Zoo" kan ses her (åbner i nyt vindue):

https://player.vimeo.com/video/258107760

"Drømmen" kan ses her (åbner i nyt vindue):

https://player.vimeo.com/video/258239954

7.z på Danehofskolen er gået videre til finalen med kortfilmen
7.z på Danehofskolen er gået videre til finalen med kortfilmen "Drømmen". Foto: Nyborg Bibliotek
Foto: Nyborg Bibliotek
Foto: Nyborg Bibliotek
Foto: Nyborg Bibliotek
Foto: Nyborg Bibliotek

Danehofskolen og Nyborg Private Realskole vandt Edit24

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce