Nyborg: Danehofskolen i Nyborg ligger helt i front, når det handler om foreningers brug af lokalerne udenfor den almindelige skoletid.

Det viser en sammentælling, som skolen selv har fået lavet på braggrund af tal fra kommunens fritidsportal.

Sidste år blev skolen booket i ikke mindre end 11.054 timer. Til sammenligning blev nummer to på listen, Birkhoveskolen, brugt i 2010 timer.

Blandt de foreninger, der holder til på Danehofskolens afdeling i Nyborg, er NGIF, harmoniorkestret og den tamilske forening.

Både skoleleder Søren Kæstel Christensen og bestyrelsesformand Lars Trampedach glæder sig over skolens status som kulturcenter. Men de peger samtidig på, at det er har sin pris i form af øget nedslidning, både inde og ude.

Skolen har da også flere gang forsøgt at råbe politikerne op, og som noget ny har bestyrelsen besluttet at rette henvendelse til nogle foreninger for at høre, om de vil give et bidrag.

Læs mere om den sag i Fyens Stiftstidende mandag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle

Danehofskolens tre valglinjer

13
Nyborg Kommune klar med fordeling af asylbørn

Nyborg Kommune klar med fordeling af asylbørn