Tidligere formand for DF i Nyborg, Jens Hald, langer nu kraftigt ud mod et af partiets byrådsmedlemmer, 2. viceborgmester Carsten Kudsk. Det sker mindre end en uge inden den årlige generalforsamling i lokalafdelingen, hvor der skal vælges ny formand.

Carsten Kudsk beskyldes for at have spillet en aktiv rolle i Jens Halds pludselige exit fra formandsposten i januar.

DF'eren selv afviser dog alle beskyldninger om kup, som han mener bygger på en stor misforståelse. Han indrømmer dog at have talt med partisekretær Poul Lindholm om sagen.

- Men jeg havde ikke nogen mulighed for at påvirke beslutningen i den situation. Jeg har kun fået en forklaring, efter at beslutningen er taget, siger Carsten Kudsk.

Den fungerende lokalformand i Nyborg, Ulrik Pedersen, har også svært ved at forstå baggrunden for Jens Halds angreb og udtrykker sin fulde støtte til Carsten Kudsk.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende lørdag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.