Lokal DF-formand i Nyborg frygter ikke politianmeldelse, som SF'er står bag. Politisk plat, kalder han den.

Formanden for Dansk Folkeparti i Nyborg, Jens Hald, lader sig ikke gå på af, at han netop er blevet meldt til politiet.

Bag anmeldelsen står SF's Thomas Laursen, der mener, at Jens Hald har fremsat trusler mod medlemmer af foreningen Venligboerne på sin personlige Facebook-side. Og at han gjort det i sin egenskab af lokalformand.

Men det er noget vrøvl, lyder det fra DF'eren, der understreger, at han udelukkende har skrevet teksten som privatperson.

- Thomas Laursen bedriver politisk plat på dem her sag. Han er velkommen til at politianmelde mig, det er jeg helt kold overfor, siger Jens Hald, der afviser, at han har haft til hensigt at true.

I opslaget beskylder han Venligboerne for landsskadelig virksomhed i forbindelse med modtagelsen af de mange beboere på det nye asylcenter i Nyborg. Han sammenligner det med de danskere, der bød den tyske besættelsesmagt velkommen under anden verdenskrig og opfordrer til, at de få samme behandling, nemlig at få klippet håret af.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende lørdag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
28
Uacceptable udtalelser fælder DF-lokalformand

Uacceptable udtalelser fælder DF-lokalformand