Cyklerne samler sig på én etage

Jens Hosseasen kan nu være i kontakt med kunderne og værkstedet på én gang, hvor cykelværkstedet er rykket op i forretningen ud mod Vestergade. Foto: Mogens Rasmussen

Cyklerne samler sig på én etage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fri Bikeshop flytter cykelværkstedet ind i selve forretningen og dropper lageret.

Nyborg: Det var lidt bøvlet førhen i cykelforretningen Fri Bikeshop, der ligger over for Sprotoften i Nyborg. Selve forretningen var oppe i niveau med Vestergade. Værkstedet en etage nede i niveau med Nydamsvej, og lageret var ovre bagved. Var en kunde strandet ved forretningen med en ødelagt cykel, måtte han ud på en længere omvej omkring naboen Aldi for at komme ned til værkstedet.

Nu har cykelhandler Jens Hosseasen samlet hele herligheden et sted, nemlig i det store butikslokale, hvor kunderne fremover som det første vil kunne se cykel-mekanikerne stå og arbejde med cyklerne.

- Det hele bliver lidt nemmere, når vi går sammen i det samme lokale, og kunderne vil ikke længere opleve at komme ind i en tom forretning, siger Jens Hosseasen.

- Men vi har også fået en ny lærling for første gang i lang tid, og han må jo heller ikke stå og arbejde alene nede på værkstedet. Så det er praktisk at samle funktionerne.

Jens Hosseasen har sagt sit lejemål op i både kælderen og i bagbygningen, hvor der var lager.

- Lageret er ikke nødvendigt længere, hvor jeg ikke ligger inde med så mange cykler som tidligere. Jeg kan skaffe cyklerne fra dag til dag fra grossisten, og det er jo smartere, siger han.

Fri Bikeshop har tre fuldtidsansatte og en fleksjobber.

Cyklerne samler sig på én etage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce