Cykelbanen hænger i bremsen

på en cykellegebane kan usikre cyklister øve deres færdigheder, så de kan cykle mere sikkert i trafikken. Der er endnu ikke anlagt noget i Lille Svanedam i Nyborg, så billedet her er hentet fra en cykellegebane på Aabenraa-kanten. Arkivfoto: Søren Gylling.

Cykelbanen hænger i bremsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kommer ikke nogen afgørelse om den planlagte cykellegebane i Lille Svanedam foreløbig. Planklagenævnet er overbebyrdet.

Nyborg: Husejerne langs Birkhovedvej slipper - foreløbig i hvert fald - for at blive nabo til en cykellegebane.

Sagen har efterhånden cyklet rundt i mange måneder, og nu beklager Planklagenævnet, at de endnu ikke har truffet nogen afgørelse i sagen og heller ikke kan sige noget om, hvornår de får tid til det.

Sagen ligger i Planklagenævnet, fordi naboerne mener, at lokalplanen for cykellegebanen er besluttet på et ulovligt grundlag, og de har derfor indbragt sagen til nævnet, der er den højeste administrative instans for den slags planlægning. Forsinkelsen i Planklagenævnet skyldes en stor sagsmængde, fortæller de i et brev til kommunen.

Sagen om cykellegebanen i Lille Svanedam dukkede op helt tilbage i sommeren 2015, da Nyborg Kommune besluttede at lægge billet ind på pengene i en stor pulje, som Nordea Fonden og Cyklistforbundet havde sat af til øvebaner for kommende cyklister rundt om i landet.

Planen om at anlægge banen mellem Birkhovedskolen og Nyborg Private Realskole i lille Svanedam mødte imidlertid stor modstand fra beboere på Birkhovedvej, hvis haver støder op til den lille bypark.

Cykelbanen hænger i bremsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce