Christoffers første bid


Christoffers første bid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FISKESKOLE: Nyborg Sportsfiskerforening uddanner fremtidens fiskere
NYBORG: Ni-årige Christoffer Petersen havde en god dag i går.

Han fangede nemlig sin første fisk nogensinde.

- Der var spræl i den. Men den var så lille, at jeg måtte smide den ud igen, fortalte han om skallen, der var hoppet på krogen.

Senere på formiddagen snuppede Christoffer endnu fire små fisk.

- Så er du ved at være en helt rutineret fisker nu?

- Jeg ved ikke, hvad rutineret betyder, men jeg er i hvert fald glad, svarede Christoffer, inden han gik videre med fiskeriet.

Christoffer var en af de drenge, der var mødt op i går formiddag, da Nyborg Sportsfiskerforening for fjerde gang i denne sommerferie indbød til fiskeskole.

De foregående gange har børnene lært at fremstille fiskegrej, hørt om fiskebiologi, øvet sig i kystfiskeri, og denne herlige lørdag formiddag handlede det så om søfiskeri omkring lystfiskernes klubhus ved Nyborg Vold.

- Vi har haft omkring 10 elever i fiskeskolen hver gang. Børnene får lidt teori og skal svare på nogle spørgsmål, inden vi går i gang i praksis.

- Det er en god måde at starte som sportsfisker, siger Steen Christensen fra Sportsfiskerforeningen.

Det er Christoffer i øvrigt enig i.

- Jeg kunne måske godt tænke mig at komme med i foreningen, men jeg må ikke endnu. Min far og mor siger, at jeg skal prøve lidt flere gange, inden jeg bestemmer mig, siger Christoffer.

På lørdag har sportsfiskerne sidste omgang i fiskeskolen. De slutter af med en fiskekonkurrence i voldgraven, hvor der er præmier både til dem, der fanger de største og de mindste fisk.

Christoffers første bid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce