Campingplads vil udvide


Campingplads vil udvide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Der skal være plads til autocampere i stedet for den forfaldne minigolfbane.

Nyborg Strand Camping er parat til at udvide, når en ny lokalplan for området ved campingpladsen er på plads.

- Hvis vi kan blive enige med kommunen om en pris, er vi parate til at købe området på den anden side af Hjelevej, hvor blandt andet den tidligere minigolfbane ligger, fortæller Tina Jensen fra campingpladsen.

Hun oplyser, at campingpladsen vil indrette et såkaldt quickstop for autocampere, hvor de kan holde pause og trække på en række af campingpladsens service-tilbud til en relativ lav pris.

- Vi tror på, at det er en god udnyttelse af området. Samtidig kan sådan et tilbud forhåbenligt medvirke til, at Nyborg slipper for, at der er parkeret autocampere overalt i byen, havnen og på Knudshoved. Sådan som det er tilfældet også denne sommer, siger Tina Jensen.

Politikerne i Miljø- og Myndighedsudvalget skal allerede i morgen tage stilling til, om der skal sendes et nyt lokalplanforslag ud i høring. Forslaget omfatter ikke bare området med minigolfbanen, men også hele campingpladsen og kiosk-området ved Fyns Badestrand.

Forslaget lægger op til, at campingpladsen får lov til udvide både sine aktiviteter og bygninger.

I forhold til tidligere vil lokalplanen åbne mulighed for vintercamping, udlejning af hytter, værelser og ferielejligheder. Bliver planen vedtaget vil bebyggelsen på campingpladsen også kunne komme op i to etager.

Tina Jensen understreger, at der ikke på kort sigt er konkrete planer om at udnytte de større muligheder for at udvide på den eksisterende campingplads.

- Men når der nu skal laves en lokalplan for området, så må vi tænke langsigtet for at sikre campingpladsens - virksomhednes - udviklingsmulig, forklarer hun.

Hvis politikerne giver grønt lys, så bliver lokalplanforslaget sendt i offentlig høring fra 31. august til 26. oktober.

Campingplads vil udvide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce