Caféejer mindet efter dødsulykke


Caféejer mindet efter dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hilsenerne strømmer ind på Facebook til Café Rembrandt-ejer Bjørn Kærgaaard Jensen, som døde i trafikulykke i Aunslev

Nyborg/Skalkendrup: Familiemedlemmer, venner, kolleger og gamle skolekammerater er blandt de mange, som på internetsiden Facebook sender en sidste hilsen til Café Rembrandt-ejer Bjørn Kærgaard Jensen.

Den 39-årige caféejer blev onsdag i Aunslev det 28. og sidste trafikoffer på Fyn i 2009.

"Vi elsker dig for den, du var. Du vil altid være hos os."

"Et lys er slukket, en stjerne er født."

"(...) du var en evig kilde til latter, og med dit gåpåmod og enorme energi berørte du os alle på din helt egen specielle måde (...)"

"Elskede Bjørn, alt for tidligt, blev du taget fra os, vi havde så mange planer, du vil altid være i vores hjerter, hvil i fred."

Tirsdag havde 398 personer tilmeldt sig mindegruppen på Facebook.

Årsag til ulykke en gåde

Det er fortsat lidt af en gåde, hvad der egentlig var årsagen til den tragiske ulykke. Politiets efterforskning har fastslået, at det var Bjørn Kærgaard Jensen selv, der førte bilen.

To øjenvidner har uafhængigt af hinanden forklaret, at bilen kom kørende ind i Aunslev ad Kertemindevejen med moderat hastighed - det vil sige omkring de tilladte 50 kilometer i timen.

Begge vidner fortæller også, at bilen i svinget ved indkørslen til byen pludselig skred ud. Men af politiets rapport fra ulykkesstedet fremgår det, at vejbanen på det pågældende tidspunkt ikke var glat.

Til gengæld ligger det fast, at bilen væltede, da den skred ind i kantstenen. Derved blev Bjørn Kærgaard Jensen slynget ud gennem soltaget, inden bilen endte totalskadet i et stendige. Bjørn Kærgaard Jensens to venner og medarbejdere, 54-årige Kjeld Toft og 49-årige Tom Knudsen, blev begge hårdt kvæstet ved ulykken.

Alle tre bor i Skalkendrup med deres familier.

Bjørn Kærgaard Jensen overtog i 2004 den tidligere restaurant Cadet i Havnegade sammen med tre kollegaer fra Statsfængslet i Nyborg, hvor alle fire arbejdede som fængselsbetjente.

Siden meldte de øvrige sig mere eller mindre ud af caféprojektet, hvor Bjørn Kærgaard Jensen i stedet fik en ny kompagnon, samtidig med at forretningen blev udvidet med transportsvirksomhed.

Bjørn Kærgaard Jensen efterlader en hustru og en datter samt sine forældre og en søster.

Caféejer mindet efter dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce