Café Rembrandt fortsætter trods ulykke

Thomas Højhave er den tilbageværende ejer af Café Rembrandt efter hans kollega tragisk døde i et biluheld for nogle måneder siden.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Café Rembrandt fortsætter trods ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejeren af Café Rembrandt fører restauranten videre efter sin ven og kompagnons tragiske dødsfald

Nyborg: Café Rembrandt har siden åbningen 2004 været hårdt ramt af modgang. Især stormfloden i 2006 var tæt på at tage livet af restaurationen, der på grund af vandskader måtte holde lukket i næsten et halvt år.

I juni 2008 forlod to af de tre ejere skuden og efterlod stifteren Bjørn Kærgaard alene tilbage.

Han fik dog hurtigt hjælp fra sin gode ven Thomas Højhave, der blev medejer og medarbejder i caféen.

Derefter kom forretningen ind i en rolig gænge med fremgang i omsætningen og fornuftig økonomi. Men ved årsskiftet blev restaurationen ramt af en tragedie, da Bjørn Kærgaard omkom i en trafikulykke.

Dødsfaldet ramte alle hårdt - også Thomas Højhave. Men han besluttede relativt hurtigt, at restauranten skulle køre videre.

- Restauranten var Bjørns hjerteblod, og jeg er sikker på, at det ville være i hans ånd at køre den videre, fortæller Thomas Højhave.

Flere af restaurantens faste kunder har bekymret spurgt til fremtiden for Café Rembrandt, og selv om de formelle ting omkring ejerskabet endnu ikke er på plads, så har Thomas Højhave besluttet at køre restauranten videre.

- Det gælder jo om at holde hjulene i gang, også fordi vores kunder har brug for at vide, om de kan bestille arrangementer et stykke ud i fremtiden. Så Café Rembrandt kører videre, og så må vi se, om jeg får lov til at blive ved roret - det håber jeg meget, siger Thomas Højhave.

Indtil videre er restaurationen åben torsdag, fredag og lørdag aften samt søndag fra middagstid.

- Og jeg vil også forsøge at gennemføre et musikarrangement i ny og næ, når lejligheden byder sig, siger Thomas Højhave.
Foto: Andreas Bang Kirkegaard

Café Rembrandt fortsætter trods ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce