Butiks- og lommetyverier i Nyborg


Butiks- og lommetyverier i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser et yngre par i forbindelse med et butikstyveri og et par tilfælde af lommetyverier i Nyborg i går.

I butikken Geschäft i Korsgade observerede indehaveren parret, som så på det udstillede tøj. Også, at de pludselig forsvandt ud af butikken med to kjoler i deres taske, som de ikke havde betalt for.

Indehaveren fulgte efter parret ud på gaden og bad dem aflevere tøjet. Hvilket de gjorde efterfulgt af en masse undskyldninger.

Episoden foregik ved 11-tiden. Og ved et par timer senere modtog politiet så anmeldelse om to tyveirer af punge. Først gik det ud over en kvinde på 87 år, der så på varer ved frugt- og grøntbutikken Pomona i Kongegade. Her blev hun kontaktet af et par, der talte gebrokkent tysk. Da hun skulle betale for sin varer, var hendes pung med 300 kroner i kontanter og diverse kort og papirer væk.

Og en 80-årig kvinde meldte senere om, at hendes pung med 2000 kroner i kontanter og en bankbog var stjålet fra hendes taske, mens hun var på indkøb i Kongegade. Pung og bankbog blev dog senere fundet ved Expert-forretningen i Adlegade. Kontanterne var dog væk.

- Vi kan ikke med sikkerhed sige, at det er de samme, der har begået alle tre tyverier, men der kan måske være en sammenhæng, siger vicepolitikommissær Jan Poulsen fra Fyns Politi i Nyborg.

Så politiet hører gerne fra folk, der mener at have set parret. Kvinden beskrives som 20 til 25 år, spinkel og med skulderlangt hår. Manden er lidt ældre, omkring 35-40 år med gråsprængt hår. Begge beskrives som østeuropæere, og de taler begrokkent tysk og engelsk.

Butiks- og lommetyverier i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce