Den bulldog, Musicaltalentskolen havde fået lovning på til forestillingen "Legally Blonde," kan ikke være med alligevel

Jesper Nielsen, leder af Musicaltalentskolen under Nyborg Ungdomsskole, er ude med et hjertesuk op til premieren på skolens afgangsprojekt, musicalen "Legally Blonde."

Forestillingen øver holdet intensivt på i vinterferien og op til premieren onsdag den 24. februar i Borgerforeningens Hus i Nyborg.

I forestillingen indgår en engelsk bulldog. Og sådan én havde holdet fået lovning på, ville deltage. Eller det var nok nærmere bulldogens familie, der havde lovet den ud.

Imidlertid har familien trukket tilsagnet tilbage.

- Så vi står og mangler en bulldog eller en bulldog-lignende hund, der kan være med på scenen, siger Jesper Nielsen.

Hunden med musicaltalentet - som mest går på, at hunden skal vise sig på scenen og være tryg ved større forsamlinger - skal gerne kunne deltage i de prøver, der er i gang i de her dage og så ved forestillingerne i næste og den følgende uge.

Jesper Nielsen kan kontaktes på mail jen@nyborg.dk.

"Legally Blonde" spiller i Borgerforeningens Hus fra den 24. til 27. februar og igen onsdag den 2. og torsdag den 3. marts, hver aften er det klokken 19.30.

Billetter til forestillingen bestilles på www.nybrogungdomsskole.dk.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.