Bubber smed Stiftstidende ud

Bubbers foredrag om sine udfordringer med ordblindhed på VUC i Nyborg forløb ikke helt efterforedragsholderens plan, fordi Fyens Stiftstidende formastede sig til at dukke op efter at være blevet inviteret.
Foto: Robert Wengler

Bubber smed Stiftstidende ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En personlig invitation fra arrangøren var ikke nok - Fyens Stiftstidende blev smidt på porten, da Bubber onsdag fortalte om sin ordblindhed

Nyborg: Afdelingsleder på VUC FYN i Nyborg, Anders Munch Hansen, beklagede episoden dybt og vidste knap nok, hvilket ben han skulle så på, da Bubber fem minutter inde i sit foredrag onsdag aften på VUC FYN i Nyborg fandt ud af, at der var en journalist til stede.

- Hov, vent, I skal ikke være her, udbrød den lille skærmtrold opbragt og pegede på Fyens Stiftstidendes udsendte journalist og fotograf.

Begge stivnede, og det kolde skær fra lysstofrørene i loftet blev en anelse skarpere, idet 40 hoveder drejede sig og kiggede i den retning, Bubber pegede.

- Det står i min kontrakt, blev Bubber ved.

- Jeg skal fortælle nogle meget private ting, og det kan jeg simpelthen ikke gøre, hvis der er presse til stede, undskyldte han sig.

Så med halen mellem benene måtte presseopbuddet fortrække uden at kunne få en forklaring med fra Anders Munch Hansen, som personligt havde inviteret.

Skyldbetynget

- Det er min fejl, indrømmede afdelingslederen over telefonen torsdag formiddag.

- Jeg var med til at hyre Bubber til foredraget, og jeg har også læst kontrakten igennem, men det er altså et halvt år siden. Så lige præcis den klausul med, at pressen ikke må være til stede, den havde jeg glemt, forsvarede Anders Munch Hansen sig.

Han forklarer videre, at han troede, det var i orden med Bubber, fordi foredragsholderen havde givet grønt lys for et interview efter foredraget. Men det var altså ikke tilfældet.

Intet under stolen

- Det er ikke, fordi det er "top-secret CIA", slet ikke, siger Bubber.

- Men når jeg stiller mig op foran sådan en forsamling, vil jeg gerne kunne fortælle hele historien uden at skulle tænke på, om dele bliver taget ud af kontekst og ender på forsiden af Se&Hør, fortsætter han.

Bubber er ked af, at foredraget kom så trist fra start, men understreger at fejlen ligger hos arrangøren. Det står nemlig klart og tydeligt i kontrakten, at foredraget er uden presse.

- Jeg har ikke noget at skjule, men jeg inddrager mine børn og min kone i nogle af fortællingerne, og det er noget meget privat, som ikke skal misforstås, siger Bubber.

Han understreger, at han langt fra skammer sig over at være ordblind. Han indrømmer gerne, at han staver dårligt, og han forklarer, at han efterhånden har lært sig selv ikke at tage sig af, hvad andre måtte mene om det.

Bubber smed Stiftstidende ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce