Broarbejde skærer Nyborg over

Fra midt i august og en måned frem lukker Vejdirektoratet to motorvejsbroer i Nyborg. I den periode kan motorvejen kun krydses via Skaboeshusevej eller Storebæltsvej.

Broarbejde skærer Nyborg over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejdirektoratet lukker to motorvejsbroer i Nyborg på én gang. Arbejdet med at hæve motorvejsbroerne udskudt til eftersommeren

Nyborg: Hverdagen bliver mere besværlig for en del nyborgensere i sensommeren.

Vejdirektoratet har nemlig lavet om på projektet med at hæve tre motorvejsbroer på den gamle motorvejsstrækning rundt om Nyborg.

Planen er nu at ordne motorvejsbroerne over Christianslundsvej og Nordmarksvej samtidig, og det giver bøvl for den lokale trafik i Nyborg en måneds tid fra midt i august.

Desuden afviser Vejdirektoratet nu, at fodgængere og cyklister kan få lov til at smutte over broerne i den måneds tid, der arbejdes på dem.

Det betyder, at blandt andre skolebørn skal ud på en gevaldig omvej for at komme fra for eksempel Strandparken til Birkhovedskolen. Omvejen må gå gennem Teglværksskoven og under motorvejen ved Skaboeshusevej eller over Østerøvej og over motorvejen ved Storebæltsvej.

- Vi er ved at undersøge, hvor mange, det her berører, og har kontakt med skolerne, siger vejingeniør Paul Quist, Nyborg Kommune.

- Det er problemerne for skolebørnene, vi er mest kede af, men det kan ikke lade sig gøre på andre måder end denne her, siger projektleder Peter Holt, Vejdirektoratet.

Læs mere i Fyens Stiftstidende i dag.

Broarbejde skærer Nyborg over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce