Ingen personer kom noget til i forbindelse med en villabrand på Ansgarsvej i Nyborg torsdag aften.

En enlig mor og hendes tre børn befandt sig i stueetagen, da genboen bankede på ruden og gjorde dem opmærksom på, at der var udbrudt brand på førstesalen

Det lykkedes dem at komme ud og tage forskellige ejendele med, før en brandmand, der tilfældigvis var i området, stødte til. Det fortæller Claus Egholm, der er ven af huset.

Politiet har tidligere forklaret til avisen, at det var brandmanden, der opdagede branden og instruerede kvinden i at slå alarm. Men det var ikke helt sådan, det foregik, fastslår Claus Egholm.

Til gengæld er det korrekt, at brandmanden ilede til og gav en hjælpende hånd, beretter han.

Ifølge Fyns Politi, der havde lejlighed til at undersøge villaen fredag eftermiddag, tyder alt på, at årsagen til branden skal findes i en overophedet bærbar computer. Den var efterladt tændt i en seng på et af værelserne på førstesalen.

Hele førstesalen er røg- og sodskadet efter branden og skal renoveres, før den lille familie kan flytte tilbage, fortæller Claus Egholm. Også i stuen bliver der noget at se til. Blandt andet skal der males, og så skal gulvtæppet skiftes ud.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.