Venstre fik en 8-4-sejr over rød blok! da de to partier krydsede klinger på fodboldbanen til "Gang i gaden"-arrangementet i Nyborg.

Nyborg: Kenneth Muhs & Co. løb med sejren, da de lørdag formiddag spillede streetfodboldkamp mod socialdemokraterne og SF på Torvet i Nyborg.

Kampen, som endte 8-4, varede to gange ti minutter, og den kamplængde voldede flere af politikerne problemer. Blandt andet påstod Socialdemokratiets Per Jespersen, at han var blevet lokket med på falske præmisser, da han i pausen mellem de to halvlege fandt ud af, at han kun var nået halvvejs.

Selvsamme Per Jespersen var hovedpersonen i en bemærkelsesværdig scene i løbet af kampen. Den tunge formand fra Teknik- og Miljøudvalget leverede en skuldertackling, som sendte borgmester Kenneth Muhs i jorden.

- Jeg er rystet over, at han vejer så lidt. Jeg troede ikke man som borgmester kunne være så let at flytte på, sagde Per Jespersen efter kampen.

Videomateriale fra den kontroversielle situation vil være at finde på Fyens.dk senere i dag.

Fodboldkampen mellem rød og blå blok var en del af "Gang i gaden"-arrangementet, der foregår lørdag fra klokken 10-13 på Torvet i Nyborg.

Foruden streetfodbold er der også basket, gadekøkken, parkour og en lang række andre aktiviteter og tilbud.

  • joergensen_emil

    Af:

    Jeg er journalistpraktikant fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og er på Fyens Stiftstidende indtil februar 2017.