På onsdag holdes det første borgermøde om Ullerslevs fremtid

Ullerslev: Ganske vist er Ullerslev en god by at bo i - men derfor kan den godt blive bedre, hvis man er villig til at investere i centerbyen.

Og det er byrådets politikere villige til. De har afsat fem millioner kroner om året til udviklingsprojekter i de to centerbyer Ullerslev og Ørbæk.

Men hvordan skal Ullerslev udvikle sig i de kommende år? Skal der investeres i forskønnelse af byen? Eller i motionscenteret? I erhvervslivet eller i tilflyttere?

Det gælder med andre ord om at få udarbejdet en masterplan for Ullerslev - og det arbejde skal borgere være med i. For det er som bekendt dem, der ved, hvor skoen trykker.

Derfor håber kommunen og borgergruppen "Udvikling Ullerslev" på, at rigtigt mange borgere fra Ullerslev tropper op på onsdag, hvor det første af en række borgermøder om Ullerslevs fremtid bliver afviklet - det foregår i Ullerslev Kulturcenter klokken 19.

- Ullerslev er en dejlig by at bo i. Men vi skal passe på ikke at lade stå til, for så kører udviklingen uden om byen. Derfor er det vigtigt, at så mange borgere som muligt er deltager i mødet, så vi får borgerne med i arbejdet, mener Rune Christensen fra borgergruppen.

Borgmester Kenneth Muhs har lovet at åbne mødet, og herefter skal deltagerne inddeles i grupper og drøfte udviklingsmulighederne inden for erhverv, fritid, infrastruktur og så videre. Mødet rundes af klokken 21 med en opsamling af de input og forslag, der er kommet fra grupperne.

Det er gratis at deltage, og hvis man møder op en time tidligere - altså klokken 18 - kan man få målt sin kropsalder og se, om den passer til den faktiske alder.

Det er Nyborg Kommune, der er vært ved arrangementet.

(mohr)

  • Journalist portræt

    Af:

    Medlem af Dansk Journalistforbund, ansat som journalist på Fynske Mediers bladhus i Kerteminde. Tidligere ansat på Nyborgbladet, Fyns Amts Avis i Nyborg, Stiftstidende i Ringe og Nyborg.