Borgermøde om politiet er aflyst

Et borgermøde, der havde til formål at få lavet politibutikken i Nyborg om til en aktiv lokalstation igen, er blevet afblæst. Foto: Kim Rune

Borgermøde om politiet er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag den 7. december skulle der have været borgermøde på Bastionen om at få lokalpolitiet tilbage til Nyborg. Efter at arrangørerne har holdt møder med politiet og borgmester Kenneth Muhs (V), er det blevet aflyst.

Nyborg: Det var en travl mandag eftermiddag for den initiativgruppe, der siden slutningen af november har arbejdet for at gøre opmærksom på, at Nyborg mangler lokalt politi. Først var de inviteret til møde hos Fyns Politi, siden af borgmester Kenneth Muhs (V).

Resultatet af møderne blev, at borgermødet torsdag, som der allerede var sendt invitationer ud til, er blevet aflyst. I stedet regner de utilfredse borgere nu med, at der bliver arrangeret et dialogmøde. Og det er godt nok for dem, lyder det:

- Jeg er ikke i tvivl om, at Fyns Politi og borgmester Kenneth Muhs (V) er klar over denne her problematik. Og dialogmødet lægger op til, at begge parter kommer på banen. Så selvfølgelig er det rigtig ærgerligt, men nøglepersonerne kunne alligevel ikke komme på torsdag, så vi tager til takke med det her, siger Betina Olsen.

Kan ikke ignorere tallene

Ved mødet hos borgmesteren blev det aftalt, at han fremover tager sig af kommunikationen med politiet. Mødet med Fyns Politis vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen og politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen indebar, at der blev lagt nogle statistikker frem, som gjorde indtryk på initiativgruppen.

- Vi fik en god snak om, at kriminaliteten er dalende og at responstiden er blevet kortet af. Vi har fået nogle rigtig fine statistikker, og dem er vi også nødt til at have fokus på. Men så fik vi også gjort opmærksom på, at politiet ikke er så synligt som førhen, og de sagde også selv, at der måske var nogle ting, de kunne arbejde på i forhold til det, siger Betina Olsen.

Initiativgruppen håber på, at dialogmødet finder sted i begyndelsen af det nye år.

Borgermøde om politiet er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce