Børnekunst i Danske Bank

Det var en flok stolte børn fra Avlsgårdens SFO, der i går fremviste deres produktion i Danske Bank.
Foto: Robert Wengler

Børnekunst i Danske Bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: "Hvad er det for et dyr?"

"Det er da en due. Kan du ikke se det?"

"Næhh ... det kan jeg faktisk ikke."

Sådan lød ordvekslingen imellem to piger fra Avlsgårdens SFO, der i går eftermiddags var til "fernisering" med alle deres tegninger i Danske Bank.

Den seneste måned har de haft travlt med både at male og modellere dyr i alle afskygninger - og ikke mindst farver. Dyrene i modellervoks måtte dog blive hjemme af hensyn til varmen.

Udstillingen består derfor af 20 tegninger, der kommer til at stå i vinduet, så forbipasserende kan nyde både leoparder, papegøjer og elefanter i flotte - og i visse tilfælde - usædvanlige farvesammensætninger.

Udstillingen blev fejret med kildevand og vingummiposer, og børnene fik sammen med privatkunderådgiver Anne Sigerstrøm et indblik i bankverdenen.

Boksen i kælderen

Der blev kørt på kontorstole og spildt vand på gulvet. Men det største hit var dog at komme med ned i kælderen og se den kæmpestore, tykke bankboks.

Det er Helle Gert Petersen, der står bag det store dyretema. Hun er leder af sfo'en, men samtidig selv en habil maler. Meningen har været at fremprovokere børnenes kunstneriske evner.

- Vi synes, at børnene skulle prøve at betragte deres tegninger som kunst. Og prøve at tegne, når der bliver stillet krav til motiv og udformning, fortæller Helle Gert Petersen.

Tegningerne kan ses i Danske Bank de næste 14 dage.

Børnekunst i Danske Bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce