Bølge af indbrud under opklaring


Bølge af indbrud under opklaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Mandag blev tre mænd anholdt i Langeskov-området, og de anholdelser kan vise sig at føre til opklaring af flere af den seneste tids mange indbrud i Nyborg.

På mændenes adresser fandt det fynske politi nemlig en stor mængde tyvekoster, og allerede nu har politiet identificeret flere ting, som er blevet stjålet fra ejendomme i Nyborgområdet i løbet af weekenden.

For eksempel blev endnu et fritidshus på Strandløkkevej udsat for indbrud i sidste uge, hvor tyvene stjal seks 7’er-stole og en påhængsmotor.

Tilsvarende tyvekoster er blevet fundet blandt de ting, der ved mandagens anholdelse blev konfiskeret.

- Vi har en stærk formodning om, at de tre anholdte står bag det nævnte indbrud, og de er sigtet for adskillige andre også, siger vicepolitikommissær ved Indbrudsgruppen på Fyn, Per Petersen.

Han understreger dog, at det vil tage politiet 3-4 uger at arbejde sig igennem den store mængde tyvekoster og skabe sig et overblik.

Efter at være blevet fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Odense tirsdag formiddag er to af de anholdte blevet varetægtsfængslet i fire uger, mens den yngste i gruppen, en ung mand på 19 år, er blevet fængslet i ti dage på grund af personlige forhold.

De anholdte har i et vist omfang erkendt at stå bag de indbrud, de er sigtede for at have begået.

Bølge af indbrud under opklaring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce