Blotter kørte efter 13-årig


Blotter kørte efter 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Tirsdag eftermiddag meget præcist klokken 16.18 cyklede en pige ad Christianslundsvej og drejede op ad Strandalleen. Her blev hun udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand, der i første omgang stod ved baggagerummet ved sin bil, der var parkeret på Strandalleen.

Manden steg ind i bilen og kørte op på siden af pigen.

Her kørte han ved siden af hende i cirka et minut, mens han rørte ved sit erigerede lem, der var trukket ud af bukserne.

Herefter kørte han fra hende og fortsatte ud mod Teglværksskoven.

Pigen oplyser til Fyns politi i Nyborg, at i samme øjeblik hun kørte forbi manden, da han endnu stod ved baggagerummet ved sin bil, kom der en blå bil kørende uden om dem.

Politiet vil meget gerne i kontakt med den føreren af den blå bil, der muligvis kan have set manden.

Pigen beskriver manden som dansk af udseende og lys i huden med lyst halvlangt hår med naturlige brune striber og pandehår. Håret er ikke længere, and at ørene kan ses.

Manden er mellem 25 og 35 år og cirka 176 centimeter høj.

Han var iført beigefarvede knælange shorts og en lys t-shirt.

Bilen manden kørte i, beskriver pigen som en sølvgrå, firkantet bil med bogstaverne XD eller DX på nummerpladen, hvor der også indgik fire og et i registreringsnummeret.

Politiet hører meget gerne fra alle, der kan have set manden. Fyns politi kontaktes på telefonnummer 114.

Ikke langt derfra og kun ganske få timer senere, blev to piger ligeledes forulempet af en blotter, da de lå på stranden ved Teglværksskoven.

Signalementet på de to mænd stemmer ikke helt overens, så derfor vil politiet ikke nødvendigvis knytte de to episoder til den samme person.

Blotter kørte efter 13-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce