Bliv en del af genbruget på Lollandsvej

Erik Hansen i den hal, hvor det farlige affald skal afleveres og håndteres. En tilsvarende hal giver plads til mere direkte genbrug. Foto: Niels Andreasen

Bliv en del af genbruget på Lollandsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NFS-direktør efterlyser foreninger, firmaer eller enkeltpersoner, der vil aftage genbrugsting på den nye genbrugsplads.

Nyborg: Med tre hektar til rådighed og med splinternye, rummelige haller kan Erik Hansen, direktør for Nyborg Forsyning & Service A/S (NFS), invitere indenfor på den nye genbrugsplads på Lollandsvej til foreninger, firmaer eller personer, der vil aftage genbrugelige genstande.

- Vi kan på pladsen her gøre langt mere for upcycling, siger han.

I dag er der på genbrugspladsen på Langelandsvej kun plads til den container, som Danehofgardens Venner har, og som benyttes flittigt til at stille brugte ting, de mener, kan sælges på gardens loppemarked.

- På den nye plads får vi plads til, at flere foreninger, men også firmaer kan byde ind på upcycling. Hallen kan indrettes fleksibelt med afskærmninger sådan, at hver får sin plads, hvor folk kan aflevere brugte genstande. Vi opkræver ikke leje, men kravet er, at pladsen skal passes og være ryddelig, siger Erik Hansen.

Den nye plads på Lollandsvej bedre faciliteter for genbruget, fordi det foregår i en hal og ikke i en container.

Så har man tanker om at aftage genbrugsting på den nye plads på Lollandsvej, hører Erik Hansen og hans folk på NFS gerne fra interesserede.

Bliv en del af genbruget på Lollandsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce