Lars Bo Krossteig satser sin fremtid på at forhandle nyere, brugte biler på Bøjdenvej i Nyborg

Bilsælger Lars Bo Krossteig, Kogsbølle ved Nyborg, er i færd med at puste nyt liv i de lokaler på Bøjdenvej, der tidligere rummede Bilcenter Fyn A/S.

Indtil 1. marts sker det som en deltidsbeskæftigelse, hvor han er på stedet torsdag og fredag og weekender. Indtil da har han nemlig også sit job som sælger hos online-aktionsfirmaet Autocom.dk i Odense at passe.

Men om en måneds tid satser Lars Bo Krossteig 100 procent på sit eget bilfirma, som han har døbt LBK Bilcenter.

Lars Bo Krossteig er uddannet bilsælger og har været i branchen siden 1995, hvor han med en handelsskoleeksamen som baggrund kom i lære som sælger i Svendborg, hvor han er fra.

Siden gik det mod København, hvor han boede i 10 år og her var sælger for forskellige bilfirmaer.

I 2005 vendte han og hustruen så tilbage til det fynske, da han blev sælger for Autocom.dk. Parret bor i Kogsbølle.

Gennem nogle år har Lars Bo Krossteig haft en drøm om at blive selvstænding.

- Når det ikke er blevet før, skyldes det, at det ikke har passet familiemæssigt. Nu er børnene blevet lidt ældre, og da så de her lokaler, bygget til forhandling af biler med udstilling og værksted, stod tomt, besluttede vi, at nu skulle det være, siger han.

I starten regner Lars Bo Krossteig med, at han driver bilforhandlingen som én-mandsfirma.

- Jeg håber naturligvis, at der kommer så god gang i forretningen, at der senere kan blive baggrund for at ansætte en mekaniker, siger han.

  • Andreasen_Niels_(2015)_023

    Af:

    Journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion  i Nyborg, tovholder Lokalavisen Nyborg. Tidligere ansat på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende i Odense, inden da journalist på Fyns Amts Avis i Nyborg og Ugeavisen i Odense.