Big Band skifter navn og holder jubilæumskoncert

Nyborg Big Band markerer de første 20 år med et ordentligt trut. Det sker på Bastionen, 3. november og med Pernille Schrøder i den vokale forgrund. Arkivfoto.

Big Band skifter navn og holder jubilæumskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Nyborgs lokale big band har fornylig ændret navn til Nyborg Big Band. For 20 år siden blev det stiftet under navnet "@ Big Band", for at undgå forvirring med et andet big band på Østfyn og fordi mails og internettet var på hastig fremmarch.

Men i dag er der kun et big band i området, og det har længe været et ønske at præcisere vort tilhørsforhold.

Snart skal big bandets 20 år fejres med et lille jubilæum skal selvfølgelig fejres. Det sker 3. november på Bastionen, hvor fire musikere fra dengang stadig er med i bandet 20 år senere: Børge Wittrup, Frank Semmler, formand Kim Jørgensen og Tom Bak.

Der er lagt op til en festlig swingende koncert med et stort antal solister. Bandets første dirigent, trompetisten Mads Juul Lunde stiller op. Han får følge af Gert W. Knudsen, som er den nuværende dirigent. Gert spiller fremragende på saxofon og har lovet at give en prøve på hans evner. Resten af dagen dirigerer han bandet. Derudover har man fundet to tidligere medlemmer af bandet frem. De har nu musikken som deres levebrød. Det er pianisten Mads Klindt Poulsen og guitaristen Simon Krebs. Alle akkompagneres selvfølgelig af Big Bandet.

Sang skal der også være. Til det formål har Nyborg Big Band været heldige at få fat i Pernille Schrøder. Hun kan om nogen sætte gang i en fest og komme "ud over scenekanten". Big Bandet glæder sig virkelig til at præsentere hende for publikum. Pernille Schrøder har optrådt flere gange i Nyborg. Blandt andet ved Nytårskoncerterne. Denne gang er det en anden stilart, men det klarer Pernille og Big Bandet også.

Det hele kædes sammen af byens kulturhusleder Tue Fabricius. Det er på hans hjemmebane "Bastionen" at koncerten afvikles. Et eventuelt overskud fra koncerten går ubeskåret til et af byens gode lokale projekter. Det er foreningen "Broen", som hjælper udsatte børn til en aktiv fritid. Blandt andet også til musikundervisning. Så det er jo helt i bandets ånd.Koncerten afholdes på Bastionen i Nyborg lørdag den 3. november 2018 kl. 15.00. Billetter koster kr. 100,- +plus gebyr. De kan købes via Bastionens hjemmeside.

Fire musikere i Nyborg Big Band har været med siden dengang i 1998. Det er  Børge Wittrup, Frank Semmler, formand Kim Jørgensen og Tom Bak. Privatfoto.
Fire musikere i Nyborg Big Band har været med siden dengang i 1998. Det er Børge Wittrup, Frank Semmler, formand Kim Jørgensen og Tom Bak. Privatfoto.

Big Band skifter navn og holder jubilæumskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce