Behandlingsdom for voldtægtsforsøg


Behandlingsdom for voldtægtsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykisk syg mand overfaldt i november en kvinde på Mellemgade

Nyborg: En psykisk syg og retarderet 42-årig mand fik onsdag eftermiddag ved Retten i Svendborg en behandlingsdom for et voldtægtsforsøg i Nyborg.

Voldtægtsforsøget skete omkring klokken et om natten den 29. november 2008 på Mellemgade i Nyborg.

Den 42-årige mand, som havde drukket øl hele dagen, mødte en kvinde på værtshuset Christian II, hvor efter han fulgte efter hende, da hun gik hjem. Da de kom til Mellemgade greb den 42-årige mand fat i kvinden. Han væltede hende omkuld og forsøgte at hive bukserne af hende, mens han sagde: "Fød Antikrist, eller bliv slået ihjel".

Kvinden råbte om hjælp, og et vidne kom til, og fik skilt de to ad, og ringet til politiet.

- Hun virkede desperat. Han burde ikke være i tvivl om, at hun ikke ville, forklarede vidnet i retten, som var kommet kviden til undsætning.

Ofret selv afgav forklaring bag lukkede døre.

Den 42-årige gerningsmand har siden den 29. november været varetægtsfængslet, og mødte op i retten i sandaler, slidte jeans og en sort t-shirt. Han virkede rolig og fattet under hele retssagen. Manden er tidligere blevet dømt for besiddelse af børneporno, og en mentalundersøgelse, som blev læst op af anklageren, konkluderede, at gerningsmanden var lettere debil og retarderet. Der ud over har han i lang tid været alkoholiker.

Den 42-årige mand fik en behandlingsdom for voldtægtsforsøget, og han skal nu i kommunens varetægt. Der ud over skal han behandles for alkoholisme, og betale ofret 30.000 kroner i erstatning.

Behandlingsdom for voldtægtsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce