Begejstret arrangør: Nyborg er efterspurgt af musikerne

Ved Sommerrock-koncerten på Den Grønne spillede Jakob Dinesen og TV2. Der kunne have været flere end de 1200, der havde købt billet, men arrangør Carl Martin Ryberg Jensen er godt tilfreds med koncerten og hans koncertbureaus første år på Østfyn. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Begejstret arrangør: Nyborg er efterspurgt af musikerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncertarrangør Carl Martin Ryberg Jensen fra Kogsbølle er begejstret for det første år med Oplevelseskomponisten.dk.

Kogsbølle: Musikerne er vilde med at give koncert i Nyborg. Og det gælder ikke kun på kulturhuset Bastionen.

Carl Martin Ryberg Jensen, Kogsbølle, der driver sit eget koncertbureau Oplevelseskomponisten.dk, siger, at Nyborg står klart i kunstnernes bevidsthed.

- Det er nærmest helt ustyrligt, så mange henvendelser fra musikere jeg får, siger han.

Der er publikum til det, fastslår han. Han er tilfreds med tilslutningen til de koncerter, han har arrangeret i løbet af året. Heller ikke forhåndsinteressen for hans kommende koncerter fejler noget. Efter nytår står Oplevelseskomponisten.dk for koncerter med Joey Moe, Thomas Buttenschøn, Mathilde Falch og Sebastian, alle i KinoVino, og billetsalget går strygende, oplyser han.

- Biografens store sal med de her 200 pladser passer fint til kunstnere, der vil spille et mere intimt sted med tæt kontakt til publikum. Det er svært på de store spillesteder, Grøn Koncert, Tinderbox for eksempel, siger Carl Martin Ryberg Jensen.

Selv Den Grønne i Nyborg blev af TV2 efter koncerten i sommer rost for at være et intimt spillested, fortæller han.

Opleveleskomponisten.dk havde debut for et år siden med julekoncerten i Vindinge Kirke med Anne Linnet. Forleden søndag var der så igen julekoncert i Vindinge, denne gang med Søs Fenger.

I løbet af 2017 er det foruden dobbeltkoncerten med TV2 og Jakob Dinesen blevet til solokoncert med Signe Svendsen i KinoVino og musik på de små spillesteder, forsamlingshusene. Blandt andre har Pia Raug givet koncert i Kogsbølle Forsamlingshus.

Begejstret arrangør: Nyborg er efterspurgt af musikerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce