Bedste forsalg til Slotsrock


Bedste forsalg til Slotsrock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG:Med i hvert fald 500 solgte billetter til Slotsrock den 14. august har NGIF's Koncertudvalg opnået et af de bedste forsalg.

- Det ligger markant højere end forsalget gjorde på samme tid sidste år, siger koncertudvalgets formand Jesper Petersen.

- Så vi er meget fortrøstningsfulde med hensyn til at nå op på 3000 solgte billetter.

- Og selv om vi måske ikke ligefrem skal sige, at interesserede bør skynde sig, så har vi jo den regel, at når vi til 3500, så bliver der ikke lukket flere ind.

-Jeg tror, det fine forsalg skyldes, at vi har et godt program i år. Det er, hvad vi hører fra folk rundt omkring.

Slotsrock, der afvikles på Den Grønne ved voldgraven bag Gasværksvej den 14. august fra kl. 12, har Tim Christensen og Sanne Salomonsen som hovednavne.

Men Jesper Petersen siger, at publikum kan give sig selv en stor musikalsk oplevelse ved at møde op allerede fra starten, hvor gruppen Grasp går på scenen.

- De spiller en rigtig god gang rockmusik. Så man går glip af noget, hvis ikke man får hørt dem, siger han og oplyser, at Grasp netop har vundet P3' Star Fighter-konkurrence og dermed retten til at spille på Skanderborg-festivalen.

Jesper Petersen er glad for, at koncertudvalget har fundet et nyt navn på vej frem. Noget tilsvarende er der tale om med Tue West, som spiller kl. 17.30.

De øvrige grupper er The Animals and Friends kl. 13.30 og Robbie Williams Jam kl. 15.30.

Tim Christensen går på scenen kl. 19.30, og så skal Sanne Salomonsen slutte Slotsrock 2004 fra kl. 21.30.

Knap 11 timer efter, at Grasp har slået de første rocktoner an, ender Østfyns største rockarrangement kl. 22.45 i et festfyrværkeri.

Bedste forsalg til Slotsrock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce